Zorg aan huis bij dementie

Thuisverpleging De Zonnebloem levert via het zorgtraject dementie gespecialiseerde zorg aan huis voor personen met dementie die wonen in de gemeenten Kontich, Edegem, Lint, Hove, Duffel,...

Mentale achteruitgang, vergeetachtigheid en verwardheid kunnen een enorme impact hebben op het (gezins)leven. Veel zorgvragers en familieleden slagen er niet in hun geliefde blijvend thuis te laten wonen na een diagnose van dementie, en dit terwijl hiervoor een duidelijke wens aanwezig is.

Wat is het belang van de juiste zorg aan huis bij dementie?

Met ons project willen wij tijdig anticiperen en investeren in de thuissituatie. Helpen bij het regelen van hulpmiddelen, ondersteunende gesprekken bieden aan naasten en patiënten zelf kan veel betekenen. Onze expert op het vlak van dementie communiceert nauw met uw (huis)arts over de toestand en thuissituatie zodat het haalbaar en draagbaar blijft om thuis te kunnen wonen. Wij garanderen een zorgmoment op maat waar geen tijdslimiet van toepassing is.


Wat is een zorgtraject voor dementie?

Een zorgtraject voor dementie bestaat uit een intakegesprek en 4 opeenvolgende sessies. Dit zorgtraject wordt niet vergoed via de mutualiteit. Contacteer ons voor meer informatie over de geldende tarieven of een vrijblijvend informatief gesprek.

Zorg aan huis bij dementie nodig?

Thuisverpleging De Zonnebloem is een kwaliteitsvolle verpleegdienst die het Zorgtraject Dementie aan huis levert in de gemeenten Kontich, Edegem, Lint, Hove, Duffel,... Wees eveneens welkom op ons kantoor.


Afspraak maken