Verpleging aan huis, onze algemene verpleegkunde

Verpleging aan huis, onze specialiteit

Verpleging aan huis is onze specialiteit. Thuisverpleging de Zonnebloem zorgt ervoor dat elke patiënt een verpleegster aan huis krijgt. Ons team van verpleegsters en verplegers bestaat uit een mix van professionele medewerkers met een hart voor de patiënten en expertise in verschillende zorgdomeinen.

Zo valt bijvoorbeeld geriatrische verpleegkunde, of ouderenzorg, onder onze expertise. Ook zijn we referentieverpleegkundige op vlak van wondzorg. Dit wil zeggen dat welke wonde u heeft, we zo zijn opgeleid om u steeds de juiste wondzorg te kunnen bieden. Daarnaast valt algemene verpleegkunde uiteraard ook onder onze kennis. Een diabeteseducator en psychiatrische en sociale verpleegkundigen vullen het rijtje van onze deskundigheid aan.Voordelen van verpleging aan huis

Verpleging aan huis is dikwijls geen overbodige luxe. Veel patiënten doen beroep op thuisverpleging uit pure noodzaak. Daarnaast zijn er heel wat voordelen aan verbonden.Voor wie komt de verpleegster aan huis?

Onze verpleging aan huis komt langs wanneer u of uw familie nood heeft aan een warme verzorging. Wanneer u een wonde hebt die verzorgd moet worden of hulp nodig hebt om uw medicatie klaar te zetten, we zijn er voor u.

Onze patiënten hebben geen vaste leeftijd. Ze kunnen heel jong zijn, of net al wat jaren op de teller hebben staan. Bijvoorbeeld wanneer er net type 1 diabetes werd vastgesteld, kunnen we u en uw kind hiermee op weg helpen. Even goed wanneer u nood hebt aan hygiënische, oncologische of palliatieve zorgen, ons team van verplegers aan huis staat voor u klaar.


Maak uw afspraak